Hiep Hiep Hoera!

De webshop van Liefs, Ellen bestaat 1 jaar! En dat moet gevierd worden, want wie jarig is trakteert!
Ruim een jaar geleden besloot ik de sprong te wagen en besloot ik mijn eigen webshop te beginnen. Reuze spannend, want zie maar eens gevonden te worden tussen al die andere webshops die modeaccessoires en sieraden aanbieden!
Maar na 1 jaar mag ik niet klagen, wat is het gaaf om nu al zoveel mensen te hebben bereikt! En inmiddels ruim 1200 fans op Facebook en dat worden er steeds meer! Tof!!

Na ruim een half jaar besloot ik de webshop uit te breiden met slaglettersieraden! Ow en wauw, wat is dat geweldig om te doen! Sinds ik begon met het maken van deze unieke en persoonlijke sieraden heb ik al zoveel mooie bestellingen gekregen! En omdat het een persoonlijk sieraad is, schuilt er achter ieder sieraad een speciaal gevoel of verhaal. Ook mannen wisten Liefs, Ellen te vinden en bestelden een slaglettersieraad voor hun allerliefste!

Genoeg gekletst, dank jullie wel voor alle mooie bestellingen en jullie enthousiasme! Op naar veel meer mooie Liefs, Ellen jaren!


Feliciteer Liefs, Ellen!

Als je jarig bent is het altijd superleuk om felicitaties te ontvangen! Daarom zou ik het enorm leuk vinden om felicitaties te ontvangen op mijn Facebook pagina! Of per post, dat is haast nóg leuker, maar dat is aan jullie!
De allerleukste-mooiste-liefste-en-origineelste felicitatie trakteer ik op een mooie prijs… want ja wie jarig is…

 


Shoppen met korting!

Met korting shoppen is het allerleukst! Deze hele week ontvang je met code ‘hiephiephoera’ maar liefst 15% korting op álles! Dus ook echt op alles! Oók op de slaglettersieraden en Cuoio armbanden!


Kadootje van mij voor jou!

Om te vieren dat Liefs, Ellen jarig is ontvang je deze hele week een gratis armband bij jouw bestelling!