Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar het is geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Liefs, Ellen heb je altijd de mogelijkheid de bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Liefs, Ellen.
Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en het factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of te retourneren producten zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen teruggestort.

Houd er rekening mee dat retourzendingen alleen in behandeling worden genomen als deze goed en deugdelijk zijn verpakt en in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op!
Op maat gemaakte armbanden en gepersonaliseerde slaglettersieraden kunnen niet worden geretourneerd.
Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren.